دانلود پاورپوینت برنامه الگویی HACCP برای تولید بستنی
تعداد صفحات | 34 |
حجم | 251 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | ppt |
دسته بندی | کاریابی و کارآفرینی |
بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.
فهرست مطالب
توصیف فراورده
جدول توصیف فراورده ی بستنی
فرایند تولید
جدول شناسایی و ارزیابی مخاطره در مراحل تولید بستنی
برنامه ی HACCP برای تولید بستنی