آیس پک

آیس پک

Icepack
آیس پک

آیس پک

Icepack

دانلود پاورپوینت HACCP در تولید بستنی 27 اسلاید

پاورپوینت HACCP در تولید بستنی 27 اسلاید

پاورپوینت HACCP در تولید بستنی 27 اسلاید

دانلود پاورپوینت HACCP در تولید بستنی 27 اسلاید



آپلود عکسآپلود عکس


پاورپوینت HACCP در تولید بستنی
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 69470 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27

مقدمه

•بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد. •این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی "بستنی" را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.

 

دانلود پاورپوینت HACCP در تولید بستنی 27 اسلاید

دانلود پاورپوینت HACCP در تولید بستنی 27 اسلاید

دانلود پاورپوینت HACCP در تولید بستنی

دانلود پاورپوینت HACCP در تولید بستنی

دانلود دانلود پاورپوینت HACCP در تولید بستنی




آپلود عکسآپلود عکس

دانلود پاورپوینت HACCP در تولید بستنی
 پاورپوینت HACCP در تولید بستنی
دانلود پاورپوینت
HACCP در تولید بستنی
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 430 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 27

دانلود پاورپوینت HACCP در تولید بستنی

اسلاید ۱ :

۱٫ توصیف فرآورده:

  • بستنی (Ice cream) فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.
  • این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی “بستنی” را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.

اسلاید ۲ :

۲٫ فرآیند تولید:

  • این برنامه کل فرآیند تولید “بستنی” را صرفاً تا مرحله بارگیری از کارخانه در بر میگیرد زیرا بستنی به صورت خرده فروشی به مصرف کننده عرضه میگردد احتمال اینکه درهنگام توضیح یانگهداری آلوده شود وجود ندارد

دانلود دانلود پاورپوینت HACCP در تولید بستنی

دانلود haccp بستنی (پاورپوینت)

haccp بستنی (پاورپوینت)

haccpبستنی(پاورپوینت)

دانلود haccp بستنی (پاورپوینت)




آپلود عکسآپلود عکس

haccpبستنی(پاورپوینت)
haccpبستنی
haccp
 بستنی
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 251 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34

haccpبستنی(پاورپوینت)

بخشی از متن:
بستنی فرآورده لبنی منجمد آماده مصرفی است که اط شیر گاو و یا گاومیش از طریق ترکیبل و فرآیند مناسب بر روی خامه یا سایر فرآورده های لبنی با شکر و مواد طعم دهنده خوراکی بدست می آید. همچنین حاوی, پایدار کننده ها, قوام دهنده ها و رنگ های خوراکی مجاز نیز میباشد.
این برنامه صرفاً ةک فرآورده یعنی "بستنی" را پوشش می دهد. اگر شرکت بخواهد فرآورده های دیگری را تولید کند باید برنامه دیگری نیزتدوین نماید.

فهرست مطالب:
1. توصیف فرآورده:
جدول توصیف فرآورده بستنی
2. فرآیند تولید:
شناسایی CCPs با به کارگیری درخت تصمیم گیری CCP در فرآیند تولید بستنی
برنامه HACCP برای تولید بستنی در شرکت ...

دانلود haccp بستنی (پاورپوینت)

دانلود تشخیص به موقع فحلی و آبستنی

دانلود تشخیص به موقع فحلی و آبستنی

بی گمان مهمترین کمک در تشخیص فحلی داشتن سیستم رکورد برداری می باشد یکی از روشهای رکوردبرداری استفاده از تابلوی گردان تولید مثل می باشد یک تابلوی مدیریت تولید مثل در خیلی از گاوداری ها به عنوان پرونده موقتی اطلاعات و وسیله برای کمک کردن به تصمیم گیری مناسب مورد استفاده قرار می گیرد

دانلود دانلود تشخیص به موقع فحلی و آبستنی

آپلود عکسآپلود عکس
دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 11 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 8

کلیدهای مناسب برای مدیریت تولید مثل گاوهای شیرده

مقدمهتولید مثل عاملی کلیدی در تعیین بازده پرورش گاوهای شیرده می باشد. در بهترین شرایط هر ماده گاو، سالانه یک گوساله تولید خواهد کرد. از نظر اقتصادی، باروری معمولا با توجه به فاصله زایش پی در پی دو گوساله ارزیابی می شود. معیارهای اندازه گیری بازده تولید مثل، شامل تعداد تلقیحات به ازای آبستنی، میزان آبستنی در ازای اولین تلقیح، تعداد روزهای باز و فاصله زایش می باشد. فاصله زایش مطلوب در بیشتر گاوداریها 12-13 ماه است. در بیشتر گاوداریها درصد آبستنی با اولین تلقیح بین 50-60 % است و برای 55% آبستنی ها به حدود 8/1 تلقیح برای هر آبستنی نیاز است. یکی از دلایل مهم اقتصادی نبودن پرورش گاو شیری در استان، پایین بودن راندمان تولید مثلی در گله هاست. ضعف در تشخیص بموقع فحلی و آبستنی موجب می شود تا فحلیهای زیادی در زمان طول عمر اقتصادی گاو از دست برود که این امر به خودی خود سبب طولانی شدن فاصله دو زایمان و به تبع آن ضررهای مالی فراوان به دامداران می گردد. این مقاله ترویجی، که با همکاری کارشناسان مرکز تحقیقات و معاونت امور دام و بخش ترویج استان تهیه شده است، سعی دارد که دامداران استان را با روشهای سنتی و علمی تشخیص به موقع قحلی و آبستنی متعاقب تلقیح آشنا کند.

دانلود دانلود تشخیص به موقع فحلی و آبستنی

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما

مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما

فراورده‌ی لبنی مغذی که از موادی مانند شیر، خامه، شیرخشک، شکر، پایدارکننده امولسیفایر صنعتی، مواد طعم دهنده و رنگ دهنده تشکیل شده و با انجماد و هوادهی مخلوط همگن و پاستوریزه شده بدست می‌آید

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما

آپلود عکسآپلود عکس




مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما 
مبانی نظری و پیشینه تحقیق 
بستنی و شهد عسلی خرما 
مبانی نظری
پیشینه تحقیق بستنی شهد عسلی خرما
دسته بندی علوم انسانی
فرمت فایل doc
حجم فایل 318 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 40

عنوان: مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما

فرمت فایل: word

تعداد صفحات: 40

فراورده‌ی لبنی مغذی که از موادی مانند شیر، خامه، شیرخشک، شکر، پایدارکننده - امولسیفایر صنعتی، مواد طعم دهنده و رنگ دهنده تشکیل شده و با انجماد و هوادهی مخلوط همگن و پاستوریزه شده بدست می‌آید (موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران،1387). به عبارت دیگر بستنی از یک سیستم پیچیده کف مانندی که در آن حباب‌های کوچک هوا در فاز پیوسته شامل گلبول‌های چربی جامد، پروتئین‌های شیر، نمک‌های غیر محلول، پایدارکننده‌های کلوئیدی، موادجامد بدون چربی شیر(MSNF)[1]، قندها و نمک‌های محلول که به صورت جزئی منجمد شده است، پراکنده می‌باشد (دیکنسون[2]،1992 و مارشال و همکاران[3]، 2003).

 

2-1-2- تاریخچه بستنی

اصل پیدایش بستنی به حداقل چهار قرن قبل از میلاد باز می‌گردد. احتمالا آب میوه سرد شده در بسیاری از کشورهای جهان از جمله چین که از 3000 سال قبل شناخته شده‌است را می‌توان به عنوان اولین بستنی‌ها دانست. طبق اطلاعات موجود، رومی‌های قدیم از برف کوه‌ها برای سرد کردن آب میوه استفاده می‌کردند. از آن تاریخ تا قرن 13 میلادی مدارک زیادی درباره تولید بستنی در دست نیست تا هنگامی که مارکوپولو جهانگرد مشهور ونیزی در بازگشت سفرش از آسیا دستور تهیة نوعی شیرینی از شیر منجمد (احتمالا نوعی بستنی یخی میوه ای امروزی) را همراه خود از چین به ایتالیا آورد و در آنجا مورد استفاده قرارگرفت، سپس در سراسر ایتالیا گسترش یافت و به تدریج سایر کشورهای اروپایی و امریکا از آن دستورالعمل برای تهیه بستنی استفاده کردند ‌(بهندری[4]، 2001 ). سال 1846 با اختراع فریزر خانگی توسط نانسی جانسون[5] تولید بستنی گسترش یافت. اولین کارخانه بستنی سازی در مقیاس وسیع را جاکوب فوسل[6] در سال 1851 تاسیس کرد و با اختراع اولین فریزر مداوم صنعتی در سال 1926 توسط کلارنس وگت[7] صنعت بستنی به سمت تولید انبوه پیش رفت (مارشال و اربوکل[8]، 2003). با تکمیل فریزرهای مداوم توسط سایر تولیدکنندگان تولید بستنی در قرن 20 شتاب گرفت و تا امروز در حال توسعه می‌باشد (ایسم[9]، 1978؛ جمنزفلورز و همکاران[10]، 1993و بهندری، 2001).

 


[1] .Milk Solid Non Fat

[2] .Dickenson

[3] .Marshall et al

[4] .Bhandari

[5] .Nancy Jhanson

[6].Jacob fussel

[7].clarence vogt

[8].Marshall & Arbuckle

[9].Iacim

[10].Jemenes-Florse et al

 

فهرست مطالب

 

مروری بر تحقیقات پیشین

 بستنی

تعریف بستنی

تاریخچه بستنی

 میزان تولید و سرانه مصرف بستنی

رزش تغذیه‌ای بستنی

طبقه بندی بستنی

 ترکیبات موجود در فرمولاسیون بستنی

نقش اجزاء سازنده مخلوط بستنی

ویژگی‌های مخلوط بستنی

اسیدیته و pH مخلوط

درصد افزایش حجم (اورران) مخلوط

 فرایند تولید بستنی صنعتی

 محاسبه‌ی اجزای مخلوط

توزین واختلاط ترکیبات بستنی

 پاستوریزاسیون

هموژنیزاسیون

سرد کردن وعمل آوری محصول

انجماد بستنی

بسته بندی و برچسب زنی

سفت کردن و نگهداری

تولید بستنی‌های کم کالری

 جایگزین‌های چربی درفرمولاسیون بستنی‌های کم کالری

اینولین

جایگزین‌های قند در فرمولاسیون بستنی‌های کم کالری:

کاربرد قند طبیعی خرما

فراورده‌های صنعتی و جنبی خرما‌

 علت استفاده از قند خرما در محصولات غذایی  کم کالری

 مروری بر مطالعات انجام شده

منابع و ماخذ

دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق بستنی و شهد عسلی خرما